E-mærket
Du er her: Forside > Blomus

Blomus

Blomus er grundlagt i 1961 og har solide rødder i den tyske tradition for enestående kvalitet og højt kvalificeret håndværk. Blomus er drevet af den fjerde generation af Blome-familien i byen Sudern i Tyskland. De bærer arven af stærk familie troskab og et talent for forretning.

Blomus har bygget deres succes på en fast tro på ærlighed af gode materialer, renhed i form og nødvendigheden af en lidenskabelig tilgang. Alt dette har været medvirkende til, at blomus er en af de førende leverandører af indretningsdesign og tilbehør. Fælles for alle blomus’ produkter er, at de holder og bliver elsket af de kommende generationer.

Hver enkelt ny vare besidder det umiskendelige blomus DNA, der sikrer den nødvendige kontinuitet i brandet, men alligevel afspejler de deres ambition om konstant udvikling. Det er sådan blomus forbliver relevante.

Blomus har mange forskellige produkter lige fra vægure, knager, barudstyr, smarte opbevaringsløsninger, magasinholdere og meget mere. Med alle blomus’ seje produkter og unikke designs er du sikre at du finder det, der passer lige præcis til dig og dine behov! Tag et kig på alle de forskellige blomus produkter herunder - god fornøjelse.