E-mærket
Du er her: Forside > Umbra

Umbra

Umbra er en af de helt store indenfor opbevaring og praktiske løsninger til det moderne hjem. De har siden 1979 tilbudt deres kunder lækre designet produkter af en høj kvalitet til en lav pris. Umbra formår med deres brede sortiment at designe massevis af lækre produkter til alle hjemmets rum, om det så er badeværelset, stuen, soveværelset eller entreen. Fælles for mange af Umbras produkter er at de udstråler en kæmpe sans for orden og strukturering, som ovenikøbet er smuk at se på. Deres sortiment byder bl.a. på knager, sæbedispenser, ure, smarte opbevaringsløsninger, nips og meget mere.

Alle Umbras produkter passer perfekt til den stilbevidste kunde der sætter pris på unik design og høj kvalitet. Umbra formår at følge tidens trend indenfor boligindretning, og derfor er du sikker på, at du med Umbra produkter er med på de nyeste trends - dog med unikke indspark indimellem.

Gør dit hjem fantastisk med en af Umbra smarte og lækre produkter, være sikker på at du er med på den nyeste trend og du modtager produkter i topkvalitet. Vi har samlet en masse flotte produkter herunder - god fornøjelse!