E-mærket
Du er her: Forside > Zone

Zone

Zone har siden starten af 90’erne haft store ambitioner om at skabe funktionelle smukke produkterne til hjemme. Zone formår at fortolke trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet har siden starten været funktionelle bolig designs, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Zones udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver de i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Zone har et bredt sortiment og skaber produkter til alle hjemmets rum, heriblandt sæbedispensere, håndklæder, vasketøjskurve, knager, nips og meget mere. Deres brede sortiment går det muligt altid at finde det man mangler og passer ind i ens indretning. Zones produkter følger den røde tråd, så med Zone produkterne skal man ikke være nervøs for, at produkterne ikke passer sammen!

Med mange års erfaring har Zone formået at skabe en høj kvalitet på alle deres lækre produkter, og med deres mange designere bag, kan man være sikker på, at man er med på de nyeste indretningstrends med Zones mange produkter.

Zone har vundet adskillige internationale designpriser dog er deres store motivation stadig designelskere verden over, der deler Zones passion for det enkle og lækre design.