E-mærket
Du er her: Forside > Bloomingville

Bloomingville

Drevet af en fascination for nordisk design og indretning etablerede danske Betina Stampe i 2000 Bloomingville, og siden hen er Bloomingville blevet et anerkendt nationalt og internationalt brand.

I årenes løb er Bloomingville blevet et af Danmarks stærkeste brands indenfor boliginteriør, indretning og design. Brandet har altid haft et endeligt mål for øje: at skabe positiv forandring for hverdagsdesignerne. Hos Bloomingville finder du alt til den stilrene bolig, uanset om det glæder stuen, køkkenet eller børneværelset, deres sortiment er bredt og tilbyder både vaser, lamper, barudstyr, nips og meget mere.

Bloomingville har dybe rødder i den danske æstetik og sætter pris på at bringe deres nordiske design ind i det moderne danske hjem. Trods Bloomingvilles store popularitet og vækst går virksomheden aldrig på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige produkter fra Bloomingville og du finder hos os et stort udvalg af produkter i forskellige farver, størrelser, mønstre og meget meget mere.

Med bloomingvilles produkter er du altid sikret, at være med på den nyeste trend hvad angår boligindretning og design. Tag bare et kig på de produkter fra Bloomingville vi har samlet til dig som kunde her på Fenomen.dk!